Tippa på Eurovision Song Contest

Snart är det åter dags för Eurovision Song Contest. Världens största musiktävling där över 40 nationer gör upp om segern.

Scenen för Eurovision Song Contest 2016 är Globen i Stockholm där artisterna kommer framföra sina bidrag. Den 10 maj drar semifinal 1 igång och den 12:e är det dags för semifinal 2. De 10 bidrag i varje semifinal som går vidare ansluter ”The big 5” och Sverige till den stora finalen som avgörs den 14 maj.

Sett till senaste Eurovision odds är Ryssland i topp före svenske Frans. Men frågan är om det verkligen blir en ny seger för Sverige? Isåfall är det Sveriges tredje seger på 5 år.

Att tippa på Eurovision Song Contest är något som blivit allt mer populärt och idag erbjuder nästan samtliga spelbolag Eurovision odds. Hos ett flertal kommer du kunna spela på allt från vilket bidrag som vinner till vilka eller vilket bidrag som får noll poäng. Hos Unibet kommer man erbjuda en hel uppsjö med Eurovision odds, spela på head-to-head där du skall välja vilket bidrag som placerar sig överst, eller varför inte spela på vilket bidrag som Sverige ger 12 poäng till. Ja det är egentligen bara du som sätter gränsen för vad du kan spela på. Låt tävlingarna börja och sätt igång att tippa! Kanske blir du en smula rikare på kuppen när du spelar!

För du sig gillar att det lite lugnt går det givetvis bra att spela på Eurovision Song Contest live. Bet365 och Unibet kommer erbjuda liveodds både under semifinalerna och den stora finalen. Men vänta inte för länge, då oddset på din favorit kanske sjunker!

Att tänka på när du tippar på Eurovision Song Contest:

  • Spela inte med hjärtat.
  • Lyssna igenom låtarna innan du lägger ditt tips.
  • Läs på forum och kolla omröstningar.
  • Kolla in vilket startnummer bidraget du ska spela på har.

Många väljer att spela på en låt som de själv tycker är bra, men försök istället tänka så här: Är detta en låt för den stora massa och hur kommer länderna i öst att tycka om denna? Att spela med hjärtat är sällan en bra strategi som oftast inte ger något klirr i kassan.

För att få så god uppfattning som möjligt rekommenderar vi dig att lyssna igenom samtliga Eurovision låtar. Visst det kan ta lite tid, men för dig som verkligen vill vinna lite pengar är detta ganska viktigt.

Förutom att lyssna på låtarna kan det vara bra att kolla in olika Eurovision forum och läsa vad de skriver om de olika bidragen. Hur går snacket och vilken är favorit hos allmänheten?

Att Sverige ligger högt uppe på oddslistorna är inget ovanligt så lura dig inte allt för mycket på detta.

Lycka till med ditt spelande på Eurovision Song Contest 2016!


Kulan.net
Kulan.net